De opmerkelijkheden van Subacromiale pijn

Beste Leden,

We hopen dat dit bericht u in goede gezondheid vindt. Eén lichtpuntje in deze Corona-tijden is dat het wereldwijde web wordt overspoeld met boeiende webinars, online cursussen en presentaties van de top-namen in de kinesitherapie. De kans om, vanuit het comfort van je eigen “kot”, te delen in de kennis van de groten der schouderwereld.

Rachel Chester

Een van deze helden is Rachel Chester (UK). Eén van de hoogtepunten in het recente Schoudercongres dat wij vorig jaar samen met Schoudernetwerken Nederland en EUSSER mochten organiseren in ‘s Hertogenbosch was haar keynote. Wij delen u dan ook graag met u, haar recente podcast met de mensen van “The Physio Matters PodcastIntricacies of Subacromial Pain with Dr Rachel Chester.

Voor zij die niet zo bekend zijn met een “Podcast”. Podcast zijn vergelijkbaar met “on-demand” radioprogramma’s over een specifiek thema. Ze komen in de vorm van MP3 audiobestand. Je kan ze beluisteren via een “App” op je GSM of tablet of via een website. Hieronder vind je een collectie van links die je hopelijk op een eenvoudige manier tot Het beluisteren van de podcast leiden.

Nog een leuk extraatje is het recente artikel van ons bestuurslid Liesbet De Baets “Pain-related beliefs are associated with arm function in persons with frozen shoulder“.

Dit vind je misschien ook interessant

De komende maanden staan de volgende ledenactiviteiten op onze agenda.

Om tickets aan te kopen voor evenementen moet je ingelogd zijn.

oktober 17 om 20:00 - 22:00
 0,00

Schoudernetwerk Café

15 september 2024 | Gratis

Meer info

Seminarie 15/8

15 Oktober 2024 | €30,00

Meer info